Ervaringen van klanten

Opdrachtgevers van Bewust Loopbaanadvies zijn o.a. afkomstig uit de zakelijke dienstverlening, onderwijs (zowel basis, voortgezet als beroepsonderwijs, regulier en speciaal onderwijs), welzijnssector, kinderopvang, jeugdzorg. Bewust Loopbaanadvies en Coaching werkt ook voor particulieren.

Hieronder leest u een aantal ervaringen.

Bewust Loopbaan advies en coaching zetten wij, als Smart Group, al enige jaren in. We kunnen terugkijken op een succesvolle respectvolle samenwerking en prima resultaten. We kijken ook vooruit met deze organisatie door samen op te trekken in de uitwisseling van kennis en ervaring. Gelijkwaardig optrekken in de evaluatie van bestaande diensten en de ontwikkeling van nieuwe initiatieven, die aansluiten op de vraag in de markt maakt ons beiden duurzaam inzetbaar.

Mijn grootste valkuilen zijn twijfelen aan je eigen capaciteit en de lat voor jezelf ongelooflijk hoog leggen. Als gevolg hiervan weinig zelfvertrouwen hebben en veel druk en stress. Jacqueline heeft mij geholpen om kritisch naar mezelf te kijken en mijn gedrag in een ander perspectief te zien.

Wij hebben al meerdere loopbaan oriëntaties bij Bewust Loopbaanadvies ondergebracht. Wat wij merken is dat het loopbaantraject wat hier gevolgd wordt twee gevolgen heeft: men is zich beter bewust van zichzelf (in relatie tot het werk en de ander) en kan hij/zij beter keuzes maken ten aanzien van de eigen loopbaan. 

Na 25 jaar trouwe dienst bij mijn werkgever werd ook ik, zoals velen met mij, slachtoffer van de economische crisis. Onder minder leuke omstandigheden werd ik werkeloos wat voor mij een absoluut nieuwe ervaring was waar ik maar moeilijk mee kon omgaan. Via het, mij aangeboden, individuele outplacement traject ben ik bij Jacqueline Gielen van “Bewust Loopbaanadvies” terecht gekomen.